perjantai 30. syyskuuta 2016

Onnittelukortteja

Ihanaa, se olis taas perrrjantai!! :) Ilmakin on muuttunut aamun sateesta poutaiseksi ja jospa aurinkokin kohta näyttäytyisi. Aamulla tulikin jo siivottua ja mietinkin nyt olisiko jotain käsitöitä mielessä. Muistin pari päivää sitten, että tein kesän aikoihin erilaisia onnittelukortteja joista en ollutkaan muistanut ottaa kuvia. Vierailin kesällä Kaustisella yhdessä askarteluliikkeessä, josta löysin nämä kauniit tilda-askartelukuviot. Ne lähtikin aikailematta mukaani :)



Kortteja tuli tehtyä iso kasa ja melkein kaikki kuviot käytinkin loppuun. Niissä ei varsinaisesti lue mitään, joten ne sopivat moniin onnittelutarkoituksiin.



Voi että, kohta varmaan saisi alkaa tekemään joulukortteja! :) Uskon, että tämän vuoden kortit ovat tyyliltään samanlaisia mitä viime vuonna. Tilda-aiheiset ovat vain niin kivoja vieläkin! Niihin en taida kyllästyä koskaan.


En malttaisi odottaa iltaan, sillä silloin on luvassa parasta seuraa! Tapaan nimittäin hyvät ystäväni piiitkästä aikaa ja on niin kiva vaihtaa kuulumisia.


Aurinkoista ja rentouttavaa perjantaita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti