maanantai 5. joulukuuta 2016

5. luukku, paperiaskartelua

Ostin syksyllä ihanaa lahjapaperia, joka näyttää vanhalta sanomalehdeltä. Tätä paperia olenkin käyttänyt sitten moneen askarteluun ja tässä esitänkin teille yhden niistä. Lähdin taittelemaan samankokoisista lahjapaperin palasista paperitötteröitä koristeiksi. En hoksannut silloin ottaa papereista mittoja ollenkaan, mutta aika nopeasti pystyy hahmottamaan että minkä kokoisia niistä lopulta tulee.



Lähdin ihan vain käärimään paperia siten kuin kukkaa vaikkapa paketoisi. Liimaa päälysaumaan ja tötterö on valmis. Lisäsin vielä leivinpaperista samanlaisen tötterön alkuperäisen sisään. Sen jälkeen tein juuttinarusta ripustuslenkin isohkolla neulalla. Ja nyt alkaa osion kivoin osuus! Eli tötteröiden koristelu. Halusin omistani yksinkertaisia ja hentoja, joten liimasin niihin kakkupaperit ja rusetit.
 



Jos tötteröt haluaa vaikkapa täyttää herkuilla ja antaa lahjaksi, suosittelen tekemään ne vahvemmasta paperista. Esimerkiksi kartonki tai tapetti kuulostaa hyvältä materiaalilta. Minulla nämä roikkuvat toistaiseksi vain koristeina :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti