maanantai 5. kesäkuuta 2017

5 minuutin farkkusortsit!

Nyt se kesälomakausi on sitten virallisesti alkanut. Huomenna pitäisi olla taas hellettä tiedossa ja senpä takia näiden farkkusortsien postaaminen tulee tarpeeseen. Pääsin taas toteuttamaan yhden most wanted-ideoistani jonka olisin halunnut tehdä jo ikuisuus sitten! Nimittäin, aina kun olen katsonut leffan nimeltä Dirty Dancing, en voi muuta kuin ihastella Babyn käyttämiä farkkusortseja. Ja sellaisia en ole muistaakseni kaupoissa nähnyt. Aikaisemmin en ole raaskinut tuhota mitään käyttökelpoisia farkkujani, joten täytyi vain jaksaa odotella. Nyt se odotus palkittiin! ;)


Näiden tekemisessä ei nokka kauaa tuhissut. Housujen sovitus, leikkuumerkkien laitto, saksilla nips naps ja saumojen huolittelu. Ompelin lahkeiden käännökset vielä sortseihin kiinni etteivät pääse karkaamaan pesussa tai muutenkaan :)



Näillä tarkenee vähän viileämmilläkin kesäilmoilla! Olen aikaisemmin omistanut vain lyhyitä sortseja joten tässä vähän muutakin päällepantavaa hameiden ja mekkojen lisäksi. Pitäisiköhän metsästää seuraavaksi punavalkoraidallista paitaa.. ;)


Huomista lämpöä odotellessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti